پروپوزال طراحی فرودگاه بین المللی بندرلنگه

این پروپوزال درباره طراحی فرودگاه بین المللی بندرلنگه (گرایش رشته معماری) می‌ باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی

پروپوزال طراحی فرودگاه بین المللی بندرلنگه

بیان مسأله
بشر همواره به دنبال محیطی امن برای بقا و آسایش خود می باشد و تا به امروز از هر فرصتی برای نیل به این هدف استفاده کرده است. او هم اینک دریافته که تکنولوژی را باید به نحوی دیگر باز تعریف نماید. در غیر اینصورت خود و نسل های آینده قربانی خواهند شد. احترام به نیازهای آینده شاید قالبی باشد که مفهوم فنآوری را مفهوم تازه ای می بخشد. چیزی که امروزه بیش از هر چیز به آن نیازمندیم(پودینه و ترشابی، 3:1392 ).

با آغاز قرن بیستم و پیشرفت علم و تکنولوژی از جمله در صنعت ساختمان و ابرسازه ها و سهولت در اجرای آن می توان تاثیرات کاملا محسوسی اما به صورت منفی در زندگی اجتماعی انسان ها و محیط زیست را مشاهده کرد با رشد فزاینده مصرف سوخت های فسیلی و افزایش جمعیت از یک سو و بحران نفت در دهه 70 میلادی از سوی دیگر، نهضت و مفهومی جدید به نام توسعه پایدار وارد دنیای امروزی شد. معماری پایدار نیز یکی از شاخه های این مفهوم است که با استناد به استانداردهای پایداری وارد صنعت ساختمان و از جمله ابر سازه ها شد. (رضوان، 2:1392 ).

فرودگاه از جمله ابرسازه هایی است که از یک سوء مصرف کننده حجم زیادی از منابع بوده است و از سوی دیگر کاربرد و خدمات رسانی حیاتی و مهمی دارند تاثیرات زیست محیطی فرودگاه بر محیط اطراف خود جنبه های مختلفی دارد از جمله آن آلودگی صوتی به واسطه نشست و برخواست وسایل پرنده، آلودگی هوا در نتیجه احتراق موتورهای هواپیماها، مصرف سوخت های فسیلی برای تامین سوخت هواپیماها، ساختمان ترمینال و بناهای جانبی فرودگاه نیز به دلیل حجم بزرگ و میزان بالای مصرف کنندگان آن آلودگی ها و مصرف انرژی متفاوتی خواهد داشت. نحوه گرمایش و سرمایش دفع فاضلاب ها و… از جمله تاثیرات آنها خواهد بود. از این رو پایداری در طراحی فرودگاه با توجه به شرافت و حساسیت عملکرد آنها فرایندی حساس و قابل بحث است.

شکل گیری و طراحی فرودگاه ها در کشور به صورت یکسان و عدم استفاده از رویکردهای بومی اقلیمی برای تنظیم حرارت و شرایط محیطی بنای فرودگاه ، فرم های با اتلاف زیاد انرژی و همچنین عدم توجه به پایداری سازه ها از جمله عواملی است که سبب می شود یک فرودگاه نتواند نیازهای عملکردی و آسایشی استفاده کنندگان از فضا را در طول زمان تامین کند.

شهر بندر لنگه از جمله شهرهای جنوبی کشور با اقلیم گرم و مرطوب است که با توجه به نزدیکی به کشورهای حوزه خلیج فارس و وجود جاذبه های اقلیمی و گردشگری فراوان، می تواند پذیرای طراحی یک فرودگاه بین المللی گردد.

طراحی چنین فرودگاهی در شهر بندرلنگه، با استفاده از مصالح و معماری بومی و اقلیمی ، توجه به پایداری سازه ای و استفاده از فرم هایی که انرژی کمتری را اتلاف نمایند و توانایی استفاده از انرژی های نو و تجدید پذیر را داشته باشند ،سبب می شود این بنا در طول زمان برای استفاده کنندگان از این بنا باقی بماند و خطر از دست دادن این منابع را برای نسل های بعدی کمتر کنند یا از بین ببرند.

فهرست مطالب:
بیان مساله
پیشینه تحقیق
فرضیه ها
اهداف تحقیق
جنبه نوآوری در تحقیق
روش کار
شرح کامل روش کار و انجام این تحقیق
روش گردآوری اطلاعات
ابزار گردآوری اطلاعات
روش تجزیه و تحلیل اطلاعات و روشهای آماری
فهرست منابع  و ماخذ

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 18

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.