پروپوزال تغییرات فرهنگ و تأثیرات آن بر روی شکل ساختمان ها

این پروپوزال در مورد تغییرات فرهنگ و تأثیرات آن بر روی شکل ساختمان ها (رشته معماری) می‌ باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی

پروپوزال تغییرات فرهنگ و تأثیرات آن بر روی شکل ساختمان ها

بیان مساله:
یکی از عوامل تاثیرگذار بر کالبدهای معماری و شهری فرهنگ و اثرات آن می باشد. در دوره های مختلف تاریخی، موضوع ، فرهنگ،اثرات مشخص و ملموسی را بر معماری و شهرسازی گذاشته است. فرهنگ متنوع ، نمونه های معماری و عناصر کالبدی متفاوتی را تعریف می کند. عامل فرهنگ به عنوان یک راهبرد توسعه ای بسیار مهم در مقیاس های محلی و جهانی مطرح است (مرادی و نصر اللهی، 4:1392).

نقش فرهنگ در تغییرات شکل بناها انکار ناپذیر است و سبک زندگی مردمان یک سرزمین اعم از برونگرایی یا درونگرایی می تواند سبب تغییر شکل یک بنا گردد. معماری هنری است که بیانش ازطریق فضامطرح میشود یک اثرمعماری پیش ازآن که به عنوان یک کالبد ساختمانی مطرح باشد منعکس کننده ی یک سلسله تفکرات و بازگوکننده شیوه و راه و رسم زندگی مردم دوره ی خود است .

فرهنگ شهری بخش ویژه ای ازفرهنگ عمومی جامعه شهری است که به طور مستقیم با برنامه ریزی شهری و مدیریت شهری ارتباط پیدا می کند . فرهنگ در هویت شهر دارای دو معناست : فرهنگ سنتی ( به ارث رسیده) و فرهنگ روز آمد ( افراد بنا به خواسته های روز آنرا میسازند ) با این اشاره می توان گفت فرهنگ معمولاً با افراد می آید و می رود .

در این آمد و شد وتعامل بین گذشته و حال مرتب تبدیل به روز می شود و پالایش و دگرگونی می یابد. شهر بدون فرهنگ شهری بدون هویت است. هر قدر غنای فرهنگی شهر افزایش یابد آن شهر از سطح فرهنگ بالاتری برخوردار خواهد بود و باعث خواهد شد که روند طرح های توسعه شهری از جمله شکل گیری معماری های پایدار که متناسب با فرهنگ شهری شکل گرفته معنا دار گشته و از جایگاه خاص برخوردار گردد . ( یوسفی، 3:1388).

باتوجه به اینکه تاثیر این موارد درطراحی خانه ها کمرنگ می نماید نتایج بدست آمده حاکی ازآن است که تغییرات فرهنگی و اجتماعی عدم تناسب شکل و رفتارساختمان حاکمیت ابعاد و استانداردها و اشیا درزندگی امروزه و عدم توجه باصول و الگوهای طراحی مسکن درگذشته و سازمان فضایی خانه های معاصر ازسلسله مراتب و عرصه های عمومی و خصوصی گرفته تا شکل و نحوه زندگی دچاردگرگونی اساسی گردیده است درپی تحول سبک معماری دراحداث خانه ها کم کم اصلی ترین مفهوم فکری و کالبدی معماری درونگرای جای خود را به برونگرایی درشکل گیری خانه ها میدهد که نمونه های متعددی ازآن را درخانه های حال حاضر میتوان دید (عبداللهی، 1:1392).

سالهاست که سخن از حفظ ، احیاء و باز زنده سازی ارزشهای گذشته است و همه صابنظران متفق القولند که عدم حفظ ارزشهای اجتماعی و فرهنگی موجب از بین رفتن هویت ملی است. اما از طرفی عدم شناخت و پالایش ارزشهای گذشته و عدم تطبیق آنها با شرایط زمانی و مکانی بطوری که منطبق با نیاز های جامعه امروز باشد نیز مسئله ای است که باید مد نظر قرار گیرد در غیر سبب اضمحلال فرهنگ و سبک زندگی یک جامعه می گردد. .از این گستره ، معماری که از پر اهمیت ترین عناصر ارزشی هر ملت است، سهم بسزائی دارد و غور در این معنا در حیطه معماری بعهده معماران این عصر گذاشته می شود .

فهرست مطالب:
بیان مساله
ضرورت و اهمیت تحقیق
پیشینه تحقیق
ادبیات تحقیق
روش تحقیق
اهداف تحقیق
سوالات تحقیق

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 15

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.