پروپوزال طراحی موزه فرش در شهر کاشان

این پروپوزال در مورد طراحی موزه فرش در شهر کاشان (رشته معماری) می‌ باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی

پروپوزال طراحی موزه فرش در شهر کاشان

بیان مساله:
تولید و صادرات فرش دستباف جهان در سالهای اخیر دستخوش تحولات بسیاری شده است و این دگرگونیها در کشور ما که یکی از قطبهای مهم تولید و صادر کننده این کالا به شمار می رود از شدت بیشتری برخوردار بوده است. قالیبافی در ایران نه تنها یکی از رشته های اشتغال زا و منبع ارتزاق گروه عظیمی از کشورمان به خصوص روستائیان است بلکه از سالهای گذشته نیز یکی از مهمترین منابع در آمد ارزش کشور محسوب می شده است .(بیوک زاده، 14:1393).

با توجه به ارقام و آمار منتشر شده از سوی گمرک می توان به این نکته پی برد که در میان صادرات غیر نفتی کشورمان فرش همواره بیشترین ارز آوری را برای کشورمان به ارمغان آورده است و این کالا به دلیل کیفیت بالا و قدرت رقابت نسبی و بعضا در بازارهای جهانی مشابه کمتری برایش می‌توان یافت.

با توجه به این مساله که صنعت قالیبافی در ارتباط مستقیم با اقشار مستضعف جامعه و علی الخصوص روستائیان کشورمان بویژه در شهرهای هنر خیز مانند شهر کاشان می باشد هر گونه تحول و تغییر در این رشته تاثیر مستقیمی بر زندگی آنان دارد و توجه به این نکته نیز لازم است که بدانیم این قشر از جامعه بویژه در شهری مانند کاشان چون غالبا با کمبود در آمدهای کشاورزی و بیکاری های فصلی مواجهند تغییرات مذکور، علاوه بر اثرات اقتصادی بر آنان، دارای اثرات اجتماعی از جمله مهارجت بی رویه به شهرها و ایجاد بافت ناموزون شهری و روستایی می شود.

حلال که توجه به گسترش صنایع داخلی و ملی ایجاد اشتغال در مناطق محروم ، توجه به افزایش صادرات غیر نفتی و عدم اتکای کامل به در آمد حاصله از فروش نفت، تشویق کشاورزان به تولید محصولات کشاورزی بیشتر و مهمتر از همه جلوگیری از سیل بی رویه مهاجرت روستائیان و کنترل معضل شهرنشینی در صدر برنامه های دولت قرار دارد لزوم توجه به این هنر و صنعت را که حدود 8 میلیون نفر از طریق آن امرار معاش می کنند و کمتر حرفه ای در ایران وجود دارد که این مقدار حجم انبوه ، از نیروی کار را به خود معطوف دارد اهمیتی فراوان می طلبد و حمایتی بی دریغ را از سوی مسئولان و مدیران کشور .(شیخ اسدی، 25:1392)

قالیبافی در ایران عمدتا صنعتی روستایی است و خود این امر سبب پراکندگی وسیع در نقاط مختلف کشور می شود. علاوه بر اینکه به دلیل عدم پیچیدگی تکنیکی به عنوان یک شغل جانبی در هنگام بیکاری فصلی می توان از آن استفاده کرد.لذا طراحی موزه ای که بتوان در آن دستاوردهای فرش کاشان را به نمایش گذاشت و سبب اشتغال قشری از جامعه گردید مد نظر این پروژه می باشد.

فرست مطالب:
بیان مساله
ضرورت و اهمیت تحقیق
اهداف تحقیق
روش تحقیق
پیشینه تحقیق
معرفی سایت
برنامه فیزیکی طرح
منابع و مآخذ

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 20

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.