دانلود مقاله جوشکاری زیر آب
دانلود تحقیق و مقالات رشته عمران و معماری با عنوان دانلود مقاله جوشکاری زیر آب در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۳۳ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.
مقدمه:
از زمانی که عملکرد قوس الکتریکی (شعله الکتریکی) شناخته شده است، بیش از صد سال می گذرد.اولین جوش کاری زیر آب توسط کارخانه کشتی سازی نیروی دریایی انگلستان برای مهر و موم کردن و محکم کردن قسمت هایی از کشتی که در زیر آب چکه می کرد، انجام شد. جوش کاری زیر آب وسیله مهمی برای کارهای ساختمانی زیر دریا محسوب می شود. در سال ۱۹۶۴ الکترودهای ضد آب ویژه ای توسط ون درویلینگین(van der Willingen) درهلند توسعه وگسترش یافت. در سالهای اخیر، تعدادی از ساختارها ویا ساختمان هایی که شامل لوازم حفاری نفتی، خط لوله و سکوها هستند، دوراز خشکی و دردریا به طور قابل ملاحظه ای نصب شده اند.بعضی از این ساختارها، خرابی و شکست اجزای تشکیل دهنده اشان رادر طول مدت استفاده های معمولی ویا به دلیل اتفاقات غیر منتظره وغیر قابل پیش بینی مثل طوفان و یاتصادف، تجربه خواهند کرد.
تقسیم بندی: جوشکاری زیر آب را می توان این چنین تقسیم بندی کرد:۱-جوشکاری مرطوب(در تماس با آب) ۲-جوشکاری خشک (بدون تماس با آب)
درجوشکاری مرطوب، جوشکاری در زیر آب انجام می شود، که مستقیما درتماس با محیط مرطوب خواهد بود. درجوشکاری خشک، یک حفره یا محفظه خشک در نزدیکی منطقه ای که قرار است جوشکاری شود، قرار داده می شود وجوشکار کار خود را با قرار گرفتن در این حفره انجام می دهد.
فهرست مندرجات:
۱)تاریخچه جوشکاری زیر آب
۲) معرفی انواع جوشکاری زیر آب شامل جوشکاری خشک و جوشکاری مرطوب
۳) نکاتی در مورد ویژگی ها و دوره های آموزشی غواص- جوشکار از لحاظ شرایط سنی و بدنی
۴) معرفی انواع تجهیزات والکترودهای مخصوص جوشکاری زیر آب و نکاتی درمورد برشکاری زیرآب
۵-معرفی واحدهای درسی دوره آموزشی و تکنولوژی جوشکاری
۶)معرفی محافظت ازآتش در خلال جوشکاری و برشکاری
که دو مورد آنرا بنا به خواست شما استاد عزیز در داخل مقاله قرار دادم.
علت انتخاب موضوع برای من وجود سازه های عظیم دریایی درجنوب کشور وجالب بودن موضوع برای خودم بود.
روش کارم به این صورت بود که چند مقاله رااز اینترنت جمع آوری کردم وبا استفاده از چندکتاب مقاله خود را ارائه دادم.
Refrences:(مراجع)
۱)مقاله هایی که از اینترنت گرفته شده است هر کدام خود مراجع رامعرفی کردند.
۲)نویسنده مهندس شکری هراتی، تکنیک علمی و عملی جوشکاری، تهران، انتشارات علم صنعت ۱۱۰ چاپ اول آبان ۶۶ ص(۱۶۱-۱۴۵)
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 33
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.