گزارش کارآموزی جوشکاری دستی قوس برقی smaw

این گزارش کارآموزی به بررسی جوشکاری دستی قوس برقی (S.M.A.W) می‌ پردازد و شامل تاریخچه، روش‌ ها، تجهیزات و تکنیک‌ های مرتبط با این نوع جوشکاری است.

گزارش کارآموزی جوشکاری دستی قوس برقی smaw

جوشکاری دستی قوس برقی (S.M.A.W):

قوس برقی در سال ۱۸۰۷توسط سرهمفری دیوی کشف شد ولی استفاده از آن در جوشکاری فلزات به یکدیگر هشتاد سال بعد از این کشف ، یعنی در سال ۱۸۸۱ اتفاق افتاد. فردی به نام آگوست دیمری تنز در این سال توانست با استفاده از قوس برقی و الکترود ذغالی صفحات نگهدارنده انباره باطری را به هم متصل نماید.بعد از آن یک روسی به نام نیکولاس دی بارنادوس با یک میله کربنی که دسته ای عایق داشت توانست قطعاتی را به هم جوش دهد. وی در سال ۱۸۸۷ اختراع خود را در انگلستان به ثبت رساند.

این قدیمی ترین اختراع به ثبت رسیده در عرصه جوشکاری دستی قوسی برقی می باشد.فرایند جوشکاری با الکترود کربنی در سالهای ۱۸۸۰و۱۸۹۰در اروپا و آمریکا رواج داشت ولی استفاده از ولت زیاد (۱۰۰ تا ۳۰۰ولت)و آمپر زیاد (۶۰۰تا ۱۰۰۰آمپر)در این فرایند و فلز جوش حاصله که به علت ناخالصیهای کربنی شکننده بود همه باعث می شد این فرایند با اقبال صنعت مواجه نشود.

جهش از این مرحله به مرحله فرایند جوشکاری با الکترود فلزی در سال ۱۸۸۹ صورت گرفت.در این سال یک محقق روس به نام اسلاویانوف و یک آمریکایی به نام چارلز کافین(بنیانگذار شرکت جنرال الکتریک)هرکدام جداگانه توانستند روش استفاده از الکترود فلزی در جوشکاری با قوس برقی را ابداع نمایند.

در آغاز قرن بیستم جوشکاری دستی با قوس برقی مورد قبول صنعت واقع شد. علیرغم ایرادهای فراوان(استفاده از مفتول لخت و بدون روکش)مورد استفاده قرار گرفت.در آمریکااز مفتول لخت که دارای روکش نازکی از اکسید آهن که ماحصل زنگ خوردگی طبیعی و یا بخاطر پاشیدن عمدی آب بر روی کلافهای مفتول قبل از کشیده شدن نهایی بود استفاده می شد و گاهی این مفتول لخت با آب آهک آغشته می شد تا در هر دو وضعیت بتواند ثبات قوس برقی را بهتر فراهم آورد.

آقای اسکار کجل برگ سوئدی را باید پدر الکترودهی روکش دار مدرن شناخت وی نخستین شخصی بود که مخلوطی از مواد معدنی و آلی را به منظور کنترل قوس برقی و خصوصیات مورد نظر از فلز جوش حاصله با موفقیت به کار برد.وی اختراع خود را در سال ۱۹۰۷ به ثبت رساند.ماشینهای جوشکاری با فعالیت های فوق الذکر به روند تکاملی خود ادامه می دادند.در سالهای ۱۸۸۰ مجموعه ای از باطری پر شده به عنوان منبع نیرو در ماشین های جوشکاری به کار گرفته شد.تا اینکه در سال ۱۹۰۷ نخستین دستگاه Generator جوشکاری به بازار آمریکا عرضه شد.

جوشکاری با گاز یا شعله:

جوشکاری با گاز یا شعله یکی ازاولین روشهای جوشکاری معمول در قطعات آلومینیومی بوده و هنوز هم در کارگاههای کوچک در صنایع ظروف آشپزخانه و دکوراسیون و تعمیرات بکارمیرود. در این روش فلاکس یا روانساز یا تنه کار برای برطرف کردن لیه اکسیدی بکار میرود.

فهرست مطالب

جوشکاری دستی قوس برقی(S.M.A.W):
جوشکاری با گاز یا شعله:
اجزا مشعل:
پیچیدگی (Distortion) :
بعضی راهکارهای مقابله با اعوجاج:
عوامل مهم بوجود آمدن اعوجاج :
انواع کنترل ماشینهای ابزار
۱-کنترل مکانیکی :
۲-کنترل هیدرولیکی :
۳ـکنترل الکتریکی :
الف) کنترل بادامکی :
ب)کنترل برنامه ای :
ج)کنترل عددی(NC) :
تاریخچه ماشین تراش:
انواع ماشین های تراش و ساختمان آنها:
ماشین تراش کوچک مرغک دار:
ماشین های تراش ابزار سازی:
ماشینهای تراش معمولی نرم شده:
ماشین های تراش با قطر کارگیر و طول زیاد:
ماشین تراش پیشانی تراش:
ماشین تراش عمودی:
Angular distortion
shopirani.ir
Longitudinal shrinkage
قسمتهای مهم کنترل و تنظیم کننده
Transverse shrinkage
سوپرت دستی
صفحه مخروطی تغییر محور اصلی
جدول مقدار پیشروی رنده
وظیفه اصلی ماشین تراش
اساس ماشینهای تراش
نیروهائیکه بر ابزار برش اثر می‌گذارند
عوامل سرعت برش مناسب برای هر ماشین
فرمول مقدار سرعت برش
تعیین دور ماشین توسط دیاگرام
انواع ماشین‌های تراش و ساختمان آنها
ماشین تراش کوچک مرغک دار
ماشین‌های تراش ابزار سازی
ماشینهای تراش معمولی نرم شده
قلم‌های نراشکاری
ماشین تراش پیشانی تراش
ماشین تراش عمودی
اجزاء اصلی ماشین تراش و وظیفه هریک:
ریل (میز)ماشین
دستگاه یاطاقان محور اصلی (پیش دستگاه با جعبه دنده سرعت)
دستگاه مرغک
دستگاه حامل سو پرت:
جعبه دنده بار (گیربکس)
ابزار بندهای ماشین های ابزار
غلاف :
مادگی
گیره
شمش ها ی موازی :
گیره جناقی

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 43

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.