طرح توجیهی استفاده و بازیافت ضایعات مرکبات
این طرح توجیهی به بررسی استفاده و بازیافت ضایعات مرکبات و سیب برای تولید پکتین می پردازد و ظرفیت تولید ۴۰۰۰ تن در سال و اشتغال زایی ۸۰ نفر را شامل می شود.
تولید پکتین از پوست مرکبات و سیب
ظرفیت : ۴۰۰۰ تن در سال
مواد اولیه : پوست مرکبات ، سیب
اشتغال زایی : ۸۰ نفر
– معرفی محصول
– توضیح موارد مصرف و کاربرد
– وضعیت عرضه و تقاضا
– جداول مربوط به هزینه ها
برای اولین بار در سال ۱۸۲۰ پکتین از میوه جدا شده و در تهیه مربا و ژل مورد استفاده قرار گرفت. به تدریج افراد میوه های ژله دار و یا حتی ژله استحصال شده را با میوه های فاقد ژله مخلوط کردند
به عنوان مثال توت فرنگی را با انگور فرنگی ترکیب کردند . ژله استحصال شده از پوست و هسته سیب را با مرباهای میوه های فاقد ژله ترکیب کردند تا اینکه مربا تهیه کنند.
پکتین یا انگم، یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی استکه از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه جات و سبزیجات استحصال می شود . اهمیت اقتصادی این محصول به توانایی آن در تشکیل ژل درترکیب با شکر (قند) و اسید برمی گردد. میزان این ماده در هر نوع سبزی و یا میوه با توجه به وزن کل آن از ۰٫۱ تا ۴ درصد متفاوت می باشد سیب و مرکبات عمده ترین منابع غنی از پکتین می باشند. موقعیت اقتصادی این دو محصول نیز به کشت وفور آنها در مناطق مختلف برمی گردد. ضایعات خشک سیب و هم چنین پوست مرکبات (خشک و یا تر ) به عنوان یکی از محصولات جانبی کارخانجات تولید آبمیوه بوده و به وفور نیز یافت می شود.
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات: 56
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.