مقاله اصول، فلسفه و هدف های تربیت بدنی
این تحقیق در مورد تربیت بدنی می باشد و اصول و فلسفه و هدف های تربیت بدنی را مورد بررسی قرار می دهد.
مقدمه
اصول و فلسفهی تربیت بدنی میتواند اعمال فرد را هدایت کند. انجام هر کار برای یک فرد باهوش و باذکاوت نیاز به اصول و فلسفهی زندگی دارد تا اعمال او را هدایت کند و لازمهی چنین چیزی است که قبل از طرح هر برنامهای بداند که عمل صحیح کدام است. اصول و فلسفه به معلم در تصمیم گیریاش برای آن چه میخواهد در کلاس درس و یا در زمین بازی به دانشآموزان بیاموزد یاری میدهد و راه و روش را برای او مهیا میسازد.
فلسفهی تربیت بدنی در برنامه ریزی به ما کمک شایانی میکند؛ برای مثال وقتی نظر معلم بر این باشد که اجرای برنامههای تربیت بدنی به دلیل این که اگر دانشآموزان با یکدیگر بازی کنند میتوانند مناسبات انسانی قویتری داشته باشند، باید در برنامه منظور شده و بر اساس نظام تفکر و تعلیمات منطقی و سایر خصوصیات فلسفی تنظیم شود، اصول و فلسفهی تربیت بدنی در پایهریزی چنین برنامههایی سهم بسزایی خواهد داشت.
در دهههای آینده با این حقیقت مواجه خواهد شد که دانش آموزانی که در فعالیتهای تربیت بدنی همراه با هدفهای کاربردی شرکت میکنند در مسابقات برد بیشتری خواهند داشت. البته این امر مهم است ولی کافی به نظر نمیرسد. در اجتماع مترفی امروز مردم میخواهند بدانند که تربیت بدنی چگونه میتواند در حل مسائلی همچون ناآرامیها، ناسازگاریها و یا سایر مشکلات به دانشآموزان کمک نماید. یک تفکر خوب در فلسفه ی تربیت بدنی در تفسیر ارزشهای مهم اجتماعی کمک مینماید تا بتوانیم برنامههایی را برای حل مشکلاتی که گریبان گیر اجتماع میشود تنظیم کنیم.
اصول و فلسفه ی تربیت بدنی
اصول و فلسفهی تربیت بدنی، افراد این حرفه را از نظر علمی و عملی به یکدیگر نزدیکتر میسازد و به معلمان تربیت بدنی کمک میکند تا به راحتی تصمیم بگیرند که چگونه میتوانند بهترین و صحیحترین خدمات را به جامعه و بشریت ارائه کنند. در نهایت میتوان گفت اصول و فلسفهی تربیت بدنی ارتباط بین تربیت بدنی و آموزش و پرورش را بیان میکند.
فلسفهی تربیت بدنی با دلایل اساسی و منطقی نشان میدهد که این رشته ارتباط بسیار نزدیکی با هدفهای تعلیم و تربیت دارد و هماهنگی بین هدفها، اصول و فلسفهی تربیت بدنی و آموزش و پرورش را نشان میدهند. در تعریف تربیت بدنی باید توجه داشت که اهمیت و تأکید بر تعلیم و تربیت از طریق شناخت بدن و به کار بردن آنهاست.
هدف تربیت بدنی مانند هدف آموزش و پرورش توجه به کل وجود و سلامت دانشآموز است. اصول و فلسفهی تربیت بدنی با بیان هدفهای اساسیاش دلالت کامل بر این دارد که هدفهای این حرفه با هدفهای آموزش و پرورش همبستگی دارد و معلمان تربیت بدنی باید برای توسعهی اصول و فلسفهی تعلیم خود به طریق منظم و منطقی تلاش کنند تا نمایانگر بهترین علائق افراد بشر باشند. بدین طریق باید حقایق علمی و تجربی گردآوری شده و تئوریهایی که دارای کاربرد است به کار گرفته شود تا ارزش تربیت بدنی به عنوان خدمتی لازم و مهم برای بشریت مورد حمایت قرار گیرد.
فهرست مطالب
مقدمه
اصول و فلسفه ی تربیت بدنی
تربیت بدنی؛ معنی و فلسفهی آن
تعریف تربیت بدنی
فیزیولوژی ورزشی
طب ورزشی
بیومکانیک
حرکت شناسی
فلسفه تربیت بدنی
روانشناسی ورزشی
یادگیری حرکات
رشد و تکامل حرکتی
تربیت بدنی تطبیقی
جامعه شناسی ورزشی
مدیریت ورزشی
حرکات اصلاحی
هدف تکامل جسمانی
هدف تکامل عصبی عضلانی
هدف تکامل شناختی
هدف تکامل عاطفی (احساسی)
اهداف اصلی تربیت بدنی
ورزش = تندرستی
مراقبت از ستون مهره ها و توصیه های لازم برای ایستادن
توصیه های لازم برای نشستن
توصیه های لازم برای برداشتن و حمل اشیاء
توصیه های لازم برای خوابیدن
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 24
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.