سایت پلان هتل
این پروژه در مورد هتل بوده که در 7 فصل و به صورت تحقیقی ، پژوهشی و عملی تهیه و تنظیم شده و کلیه استانداردهای مورد نیاز یک پروژه در آن رعایت شده و به صورت بسیار کامل می باشد. این پروژه به دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های جهانگردی ، معماری ، هتلداری و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد.
مقدمه
هتل یک واژه فرانسوی و منظور آن مکانی است که تسهیلات لازم برای اقامت کوتاه مدت مسافر را در مقصد یا مسیر حرکت تامین می کند.معادل های فارسی آن عبارت اند از: کاروانسرا، مهمانخانه، مهمان پذیر،زائرسرا و مسافر خانه،که صرفنظر از درجه و کیفیت خدماتی آنها در دنیا پیشینه چندین هزار ساله دارند.این تاسیسات برای کسب و کار و ایجاد درآمد ساخته می شوند، و گرنه اقامت موقت از طریق خیریه، و انواع کم هزینه تری وجود داشته و دارند. میان شیوه مسافرت،سنت و نحوه اقامت موقت رابطه تنگاتنگی وجود دارد.(مقاله احمد عظیمی بلوریان )
به طور کلی هتل مکانی است که در آن امکانات اقامت موقت و خدماتی همچون استخر , رستوران ، سالن جشنها و…. ارائه میشود .هر هتل از دو بخش مجزا تشکیل میشود ، بخش اول در اختیار مراجعان و بخش دوم مختص کارکنان است . این بخشها در عین حال باید کاملا منفک از هم باشند و بخش خدمات هرگز در معرض دید مراجعان قرار نگیرد؛ ارتباط بین دو بخش هم باید سریع و آسان باشد .
در ایران قدیم کاروانسراها عملکردی مشابه هتل داشته اند,در تصویر ۲-۱ و ۳-۱ نمونه ای از کاروانسرا و پلانش نشان داده شده است ؛ باید به خاطر داشت که در گذشته به جای انکه یک بنا همه ی کاربری های مورد نیاز مسافران را داشته باشد ، کاربری ها به صورت مجموعه های خدماتی با معماری بسیار شاخص و چشمگیر ساخته می شده اند ؛ مجموعه مسجد جامع اردستان (تصویر ۴-۱), مسجد ، مدرسه ، حسینیه ، کاروانسرا، بازارچه، حمام ، آب انبار را در بر می گرفته است و در مجموعه گنجعلی خان کرمان ( تصویر ۵-۱) نیز میدان ، کاروانسرا، حمام و آب انبار و بازارچه وجود داشته است. در کاروانسرا همچون هتل های امروزی محل استراحت ، نگهداری از وسایل حمل و نقل قدیم (اسب و شتر ). محل نگهداری امانات ، فضاهای عمومی (حیاط مرکزی) و تهیه غذا و نوشیدنی وجود داشته است و آب انبار ، حمام ، بازارچه و مسجد نیز برای رفع نیازهای ضروری دیگر در کاروانسرا وجود داشته اند.
فهرست مطالب
۱- فصل اول : تعریف هتل
۱-۱ تعریف هتل
۱-۱-۱هتل داخل شهر
۱-۱-۲هتل حومه شهر
۱-۱-۳هتل هاي تفريحي يا ري زورت هتل
۱-۱-۳متل
۱-۱-۴مسافرخانه ها
۲-۱ روند تاریخی هتل در جهان
۳-۱ روند تاریخی هتل در گذشته در ایران
چکیده فصل ۱
فصل دوم : توزیع فضاها
۱-۲ فضاهای عمومی
۱-۱-۲ ورودی اصلی هتل
۲-۱-۲ پارکینگ
۳-۱-۲ پذیرش
۴-۱-۲ لابی
۵-۱-۲ فروشگاه
۶-۱-۲ سرویس بهداشتی
۷- ۱-۲ کافی شاپ
۸-۱-۲ رستوران
۹-۱-۲ فضای پله
۱۰-۱-۲ آسانسور
۲-۲ فضای اداری
۳-۲ فضای خدماتی
۱-۳-۲ آشپزخانه
۲-۳-۲ خانه داری
۳-۳-۲ غذاخوری کارکنان
۴-۳-۲ رختکن کارکنان
۵-۳-۲ تاسیسات
۶-۳-۲ انبار
۴-۲ فضاهای خصوصی
۱-۴-۲ اتاق خواب
۱-۱-۴-۲ اتاق خواب ۱ نفره
۲-۱-۴-۲ اتاق خواب ۲ نفره – ۲ تخته
۳-۱-۴-۲ اتاق خواب ۲ نفره – ۱ تخته
۴-۱-۴-۲ سوئیت
چکیده فصل دوم
۳ – فصل سوم : دیاگرام ها
۴ – فصل چهارم : نورپردازی در هتل
۱-۴٫نور پردازی در هال ورودی
۲-۴٫نورپردازی در قسمت پذیرش
۳-۴٫نور پردازی در راهروها
۴-۴٫نورپردازی در رستوران
فصل پنجم: شناخت سازه و پیشنهاد نوع سازه
۵٫اسکلت بندی
۱-۵٫مقایسه سیستم های سازه ای
۲-۵٫استفاده از سیستم سقف سازه ای کرومیت کامپوزیت:
۳-۵٫سقف کاذب
۴-۵٫مزاياي سقف کامپوزيت کرميت
۵-۵اجزاء تشکیل دهنده سیستم
فصل ششم : سیستم مکانیکی و الکتریکی
۱-۶٫شناخت شرایط داخلی و انتخاب تأسیسات
۲-۶سیستم مکانیکی و الکتریکی رایج در ساختمانها
۱-۲-۶ سیستم های HVAC
۱-۱-۲-۶سیستمهای HVAC
۲-۱-۲-۶سیستم HVAC پیشنهادی در طرح مجموعه
۲-۲-۶٫سیستم های آب گرم و سرد مصرفی
۳-۲-۶٫سیستم های تخلیه آب باران و تخلیه فاضلاب
۴-۲-۶٫حفاظت و ایمنی در برابر آتش سوزی
۳-۶٫سیستم توزیع برق
فصل هفتم : تحلیل سایت
۷٫تحلیل سایت
۱-۷ . موقعیت جغرافیایی
۱-۱-۷ موقعیت استان گیلان
۲-۱-۷ . موقعیت رشت
۲-۷ : اقلیم
۱-۲-۷٫طراحي اقليمي
۲-۲-۷٫٫عناصر اقليمي تاثير گذار در معماري
۳-۲-۷٫اقلیم رشت
۱-۳-۲-۷٫بارندگی
۲-۳-۲-۷باد
۳-۳-۲-۷٫رطوبت نسبی وروشهای مقابله با آن
چکیده فصل هفتم
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 61
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.