دانلود پاورپوینت درباره معماری پایدار 48 اسلاید
این پاورپوینت در مورد معماری پایدار می باشد و اصول و ویژگی های معماری پایدار ، نظرات معماران مختلف در مورد آن و نمونه های مختلف این سبک معماری را مورد بررسی قرار می دهد. این پروژه به دانشجویان رشته معماری و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد.
مقدمه
سیمای شهرهای اقصی نقاط جهان که تا چندی پیش هرکدام درون خود دنیایی متفاوت داشت، هر روز با سرعتی افزون تر در پی محو شدن آن چیزی است که به آن هویت مستقل میداد و این امر همسانی و یکنواختی را به بار آورده است. معماری و شهر برای انسان قبل مدرن، محصول خلاقهای بود که نتیجه محدودیتهای اقلیمی و سازه ایی از طرفی و باورهای جمعی افراد از طرف دیگربود. آنچه که فضای مصنوع او را تشکیل میداد، برخاسته از بستر و همپا و همراستا با ویژگیهای آن منطقه بود.
این پیوند سبب گشته بود که محصول اندیشهٔ معمار در حدود ویژگیها و بایدهایی که مصالح محلی و شرایط محیطی به اثر اجبار مینمود، امکان حرکت داشته باشد. از جهت دیگر به علت باورهای متافیزیکی به طبیعت و پدیدههای آن و لزوم حفظ این عرصه به عنوان موهبت، مدیریت پسماندها نیز به گونه ایی انجام میگردید که چرخه حیات مختل نگردد.
لازم به ذکر است که سرعت تحول و تغییرات نیز به گونه ایی بود که فرصت آزمایش و خطا و سپس تصحیح به جهت حفظ هرچه بیشتر ساختارهای زیستی را ممکن مینمود. اما حریم باور متافیزیکی شکست و بشر تنها یک چیز و آن ذهن انسانی را محور قرار داد و دلیل بودن را در اندیشیدن و حتی بصورت افراطی در شک دائم یافت و چنان بر خود باور یافت و خود را از قید و بند رهایید که هر آنچه را انجام میداد، درست میپنداشت.
جالب اینجاست که سرعت این تغییرات نیز امکان سنجش بازخوردها را از بین برده بود. بشر به مدد بهرهگیری از تکنولوژی جهت جبران ضعفهایش و قرار دادن آن به عنوان بهترین دستاویز برای پاس خ به نیازهایش، دست یازیدن افراطی به طبیعت را به عنوان منبع تامین نیازها مجاز دانست. این امر تاثیر پذیری معماری از خصوصیات محیطی ومحلی را کاسته بود، به گونهای که برخی با طرح معماری بینالمللی و منشور آتن، ادعای حل همهٔ مشکلات معماری و شهر را داشتند، اما طبیعت و شهر در حال از بین رفتن بود.
جنگ اعراب و اسرائیل و جلوگیری از صادرات نفت به غرب، اولین صدای زنگ خطر را به گوش رساند. منابع در حال پایان است چه میکنید؟ در واقع آنچه که امروز به عنوان توسعه پایدار یاد میشود، بازنگری اصلاح طلبانهای است به مدرنیسم و سنت جهت یافتن راهی بینابینی.
توسعه پایدار، توسعه ایی است که نیازهای اکنون را به گونه ایی برآورده نماید که توان نسلهای بعدی را جهت تامین نیاز، کاهش ندهد. با توجه به این نکات مطروحه، سعی داریم به تبیین مفهوم توسعه و طراحی پایدار بپردازیم و با طرح راهکارهایی، زمینهٔ تحقق این باور را ایجاد نماییم.
معماران نیز همسو با سایر دست اندرکاران در پی یافتن راهکارهای جدیدی برای تامین زندگی مطلوب انسان هستند. بدیهی است که زندگی، کار، تفریح، استراحت و… همه و همه فعالیتهایی میباشند که در فضاهای طراحی شده توسط معماران صورت پذیرفته و از آنجا که نقاط ضعف و قوت یک ساختمان بر زیست بوم جهان تأثیر مستقیم خواهد داشت، وظیفهای بس حساس در این خصوص بر عهده معماران میباشد.
فهرست مطالب
مقدمه
معماری پایدار
۱- تاثیر پذیري از شرایط فرهنگی و محیطی و اقلیمی
۲- هماهنگی و سازگاري با طبیعت و محیط زیست (درك محیط)
۳- صرفه جویی در مصرف انرژي ( صرفه جویی و نگهداري انرژي )
۴- پاسخ درست به نیاز هاي عملکردي
۵- خوانایی و دور از ابهام
۶- الگو برداري از معماري بومی اما به صورت امروزي
۷- استفاده درست از مصالح هم از لحاظ بصري و هم از لحاظ زیست محیطی
اصول معماری پایدار
صرفه جویی در منابع
طراحی برای بازگشت به چرخه زندگی
طراحی برای انسان
اهداف معماری پایدار
رویکردهای معماری پایدار
تحولات پایداری و مصادیق آن در معماری ایران
نظریات معماران در مورد معماری پایدار
کن يانگ
نورمن فاستر
يان کاپليکي
ريچارد راجرز
توماس هرتزوگ
نمونه معماری پایدار
برج هرست (Hearst tower)
ساختمان خورشیدی گردان و متحرك
برج های مسکونی پوتارجایا مالزی
مجتمع تجاری اداری Agung Sedayu جاکارتا
نتیجه گیري
منابع
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 48
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.