پروپوزال تدوین برنامه استراتژیک ورزش همگانی
این پروپوزال در مورد تدوین برنامه استراتژیک ورزش همگانی (رشته مدیریت ورزشی) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
مقدمه
برنامه ریزی استراتژیک مدیران سازمان ها را قادر می سازد تا مناسب ترین روش های تحقق ماموریت و تامین انتظارات ذینفعان را شناسایی کرده و به آن ها کمک خواهد کرد تا با اجرای استراتژیک و کنترل استراتژیک سازمان، در مسیر تحقق اهداف گام بردارند. سازمان هایی که ذینفعان آن ها را کل اجتماع تشکیل می دهد نمی توانند بدون بکار گیری این رویکرد به اهداف خود دست یابند.
تا زمانی که برای یک سیستم هدفی مشخص نشود، آن سیستم نمی داند به کجا می رود، و اگر هدف مشخص شود، ولی برنامه ریزی نشود، در این صورت آن سیستم نمی داند که چگونه به آن هدف برسد. (راسخی، 1391) در دنیای امروز که شاهد تغییرات و تحولات شگرف در زمینه های مختلف هستیم، محیط با تلاطم و عدم اطمینان زیادی مواجه است و رقابت شدت بیشتری پیدا کرده است.
سازمان ها در جهت کسب موفقیت در میدان رقابت باید از نوعی برنامه ریزی بهره گیرند که آینده نگر و محیط گرا باشند، به طوری که ضمن شناسایی عوامل و تحولات محیطی، در یک افق زمانی بلند مدت، تاثیر آن ها بر سازمان و نحوه تعامل سازمان با آن ها را مشخص کند.
این نوع برنامه ریزی در واقع همان برنامه ریزی استراتژیک است که با بررسی محیط داخلی و خارجی سازمان، قوت و ضعف های داخلی و فرصت و تهدید های خارجی را شناسایی و با در نظر گرفتن ماموریت سازمان، اهدافی بلند مدت برای سازمان تنظیم و برای دستیابی به این اهداف، از بین گزینه های استراتژیک، اقدام به انتخاب استراتژی هایی کند که با تکیه بر قوت ها و رفع ضعف ها از فرصت ها ی پیش آمده به نحو احسن استفاده نموده، از تهدیدها پرهیز کند، به طوری که در نهایت باعث موفقیت سازمان در رقابت شود (دیوید 1385 ) این امر در مورد کلیه سازمان های ورزشی صدق می کند.
ورزش و فعالیت های جسمانی به عنوان واقعیتی اجتماعی، از زمان های بسیار دور، در جوامع بشری وجود داشته و جزئی از زندگی روزمره انسآن ها را تشکیل می داده است. با وجود فواید بسیار زیادی که ورزش و فعالیت بدنی برای بانوان و جامعه به ارمغان می آورد، یکی از مهم ترین چالش های پیش رو در برنامه ریزی و سیاست گذاری در جوامع امروزی، رواج فرهنگ بی تحرکی و راحت طلبی در میان انسان هاست. صنعتی شدن جوامع و ورود به دنیای فناوری های مختلف و متنوع تمامی ابعاد زندگی انسان از جمله تحرک او را متاثر کرده است.
ورزش همگانی شکلی از فعالیت های جسمانی یا حضور منظم در فعالیت های جسمانی است که موجب تندرستی و سلامت بدنی و روانی شده، روابط اجتماعی را شکل می دهد و نتایج مثبتی در پی دارد. از سوی دیگر، با تقویت بنیه جسمانی و پرورش ابعاد روانی و اجتماعی در این ورزش، با ورزشی که رقابت در آن مطرح است پیوند می خورد و با توجه به آن در عرصه های مختلف می تواند موجب پدید آمدن ارزش ها و افتخارات ملی و بین المللی گردد. (شعبانی90)
با توجه به تحولات معاصر در هزاره سوم پیش بینی می شود که در آینده، ورزش و سازمان های ورزشی کشور در صورتی میل به موفقیت می یابند که دید روشنی از آنچه باید انجام دهند داشته باشد. این امر محقق نمی شود مگر مدیریت قوی و ابزار اثر بخش یعنی برنامه ریزی استراتژیک. (جوادی پور 92)
فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
روش تحقیق
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 22
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.