پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد
این پاورپوینت به بررسی روش های نگهداری مواد غذایی با استفاده از انجماد می پردازد. انجماد یکی از موثرترین روشها برای حفظ کیفیت غذا است که با کند کردن فعالیت میکروارگانیسمها و تغییرات شیمیایی، از خراب شدن مواد غذایی جلوگیری میکند. مطالب این مقاله شامل نکات کلیدی درباره تأثیر انجماد بر میکروارگانیسمها ، نحوه نگهداری غذاهای منجمد، و رعایت اصول حفظ کیفیت مواد غذایی می باشد.
مقدمه:
منجمد کردن یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن آنها جلوگیری می کند.
فهرست مطالب:
مقدمه
تغییرات شیمیایی در پی انجماد
ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد
هوا زدگی
اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها
فراورده های دامی
سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از انجماد
استفاده از سرما
رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی
منجمد کردن مواد غذایی
حفظ کیفیت مواد غذایی
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 14
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.