طرح توجیهی تولید آچار فرانسه
طرح توجیهی تولید آچار فرانسه
عنوان طرح : تولید آچار فرانسه
ظرفیت : ٢٠,٠٠٠ عدد در سال
اشتغال زایی : ۴۸ نفر
فهرست مطالب :
معرفی محصول
– نام و کد محصولات (آیسیک )
– شماره تعرفه گمرکی
– شرایط واردات محصول
– بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول ( ملی یا بین المللی )
– بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
– معرفی موارد مصرف و کاربرد
– بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
– اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
– کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول
– شرایط صادرات
– وضعیت عرضه و تقاضا
– بررسی ظرفیت بهرهبرداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون
– بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
– بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون
– بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا پایان سال
– بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم
– بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
– تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول
– بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت مورد انتظار
– برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن
– پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
– وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
– بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
– وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
– تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات:
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.