مقاله روش های ماشین کاری نوین بوسیله جت لیزر و اصول ماشین کاری

این مقاله به بررسی روش‌ های ماشین کاری نوین بوسیله جت لیزر و اصول ماشین کاری می‌ پردازد. مباحث شامل اصول ماشین کاری لیزر، انواع لیزر، و اثرات آن بر مواد می‌ باشد. همچنین به تحلیل فرآیند فرزکاری و سنگ‌ زنی و محاسبه پارامترهای مختلف برش در این روش‌ ها پرداخته می‌ شود.

مقاله روش های ماشین کاری نوین بوسیله جت لیزر و اصول ماشین کاری

مقدمه
ماشینکاری لیزر بر اساس اصولی است که اخیرا کشف شده‌اند لیزر یک نام اختصاری به معنی تقویت نو با انتشار بر انگیخته تابش است. فرآیند به برخورد یک اشعه نور تکرنگ همفاز جهت دار و شدید به قطعه کاری که ماده به وسیله تبخیر از آن خارج می‌شود بستگی دارد. توضیح پدیده اتمی که در ضمیمه ارائه شده مبنای مفیدی برای فراگیری اثرات لیزر است. شناولا و تانز در سال ۱۹۵۸ برای اولین بار لیزر را مطرح کردند. آنها یک تداخل سنج فابری- پرت که مثل یک جعبه تشدید عمل می‌کرد در نظر گرفتند.

هماطور که در شکل ۱۰۵ مشخص است این دستگاه اساسا از دو آینده نیمه نقره اندود موازی و تخت تشکیل شده که در بین آنها یک شعاع نور تکرنگ چندین با بازتابش می‌شود. فضای بین آینده‌ها به یک میحط تقویت کننده، ملکولهای گاز بر انگیخته شده تا سطوح بالاتری انرژی، پر می‌شود. ماکنیزم تقویت در قسمت ۳۰۵و ۴۰۵ بحث خواهد شد.

نور پس از بازتابش به وسیله آینه‌ها درون گاز برانگیخته درون گاز بر انگیخته، در جهت موازی به محور تداخل سنج منتشر شده و به این ترتیب نور تقویت می‌شود. البته به شرط اینکه در بازتابشهای فلز آن تغییر نکند. رشد موج نور در محیط با موج رشد یابنده W1 که در شکل ۱٫۵ از آینده M1 به سمت راست حرکت می‌کند نشان داده می‌شود. پس از بازتابش از آینه M2 یک موج رشد یابنده دیگر M2 که در جهت عکس حرکت می‌کند ایجاد می‌شود. آینه M2نیز کمی جابه جا می‌شود. بنابراین اشعه نوری که از آن منتشر می‌گردد تحت زاویه  نسبت به محور واگرا است

فهرست مطالب
مقدمه ۱
نشر خود به خود تابش ۲
انتشار القایی ۳
(۶٫۵) N1 B21 uv 4
(الف) پمپاژ نوری (مثل لیزر یاقوت) ۷
(ب) تحریک مستقیم الکترون (مثل لیزر آرگون) ۷
(ج) برخوردهای غیر الاسیتک اتم- اتم (مثل لیزر هلیم – نئون) ۷
نوسان لیزر ۸
انواع  لیزر ۸
لیزر گاز ۹
لیزر هلیم- نئون ۹
لیزر دی اکسید کربن ۱۰
لیزرهای حالت جامد با پمپاژ نوری ۱۲
مشخصات اشعه لیزری ۱۴
پروفیل فضایی ۱۵
واگریی اشعه ۱۵
تمرکز وتوان ۱۶
اثرات لیزر بر مواد ۱۸
بازتابش پذیری ۱۹
جذب ۲۰
رسانش گرمایی ۲۱
ذوب سطح ۲۳
تبخیر ۲۴
انرژی لازم برای تبخیر ۲۵
اصول ماشین کاری ۲۷
فرزکاری ۲۷
اجزاء تیغ فرز ۲۷
فرزکاری محیطی ( غلطکی ) ۲۹
محاسبه پارامترهای مختلف برش در فرز کاری محیطی ۳۱
عمل برش یکنواخت در فرزکاری ۳۵
عکس العمل نیروها روی تیغ فرز ۳۷
سنگ زنی ۴۱
نیروهای سنگ زنی ۴۱
منابع: ۴۳

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 44

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.