دانلود گزارش کارآموزی بررسی سیستم تولید برق
دانلود گزارش کارآموزی بررسی سیستم تولید برق گزارش کارآموزی تولید تابلو برق گزارش کارآموزی رشته برق گزارش کارآموزی اداره برق گزارش کارآموزی در اداره برق گزارش کارآموزی رشته برق قدرت گزارش کارآموزی مهندسی برق گزارش کارآموزی شرکت توزیع برق گزارش کارآموزی شرکت برق گزارش کارآموزی پست برق گزارش کارورزی برق گزارش کارورزی برق صنعتی دانلود گزارش کارورزی برق
موضوع : گزارش کارآموزی بررسی سیستم تولید برق
فهرست مطالب
عنوان
مقدمه
فصل اول
بخش اول :
تاریخچه برق در تهران
مروری کوتاه برلید تحولات برق در تهران
اولین گام اساسی برای تأمین برق تهران
احداث گام اساسی برای تامین برق تهران
احداث کرج (امیر کبیر فعلی)
احداث سد سفید رود
تاسیس سازمان برق ایران
تاسیس شرکت برق منطقهای تهران
تاسیس
احداث سد سفید رود
تاسیس سازمان برق ایران
تاسیس شرکت برق منطقهای تهران
فهرست
عنوان
تاسیس
احداث سد سفید رود
تاسیس سازمان برق ایران
تاسیس شرکت برق منطقهای تهران
تاسیس
احداث سد سفید رود
تاسیس سازمان برق ایران
تاسیس شرکت برق منطقهای تهران
تاسیس
احداث سد سفید رود
تاسیس سازمان برق ایران
تاسیس شرکت برق منطقهای تهران
تاسیس
احداث سد سفید رود
تاسیس سازمان برق ایران
فهرست
عنوان صفحه
تاسیس شرکت برق منطقهای تهران
تاسیس
احداث سد سفید رود
تاسیس سازمان برق ایران
تاسیس شرکت برق منطقهای تهران
تاسیس شرکت تولید و انتقال نیروی برق ایران (توانیر)
تغییر در حوزه عملیاتی شرکت
اصلاح ساختار و تمرکز زدائی
بخش دوم :
نمودار سازمانی
بخش سوم :
محصولات تولیدی و خدماتی
عوامل موثر در موفقیت اقتصادی
تعیین اهداف شخصی و تجارتی
ارزیابی بازار فروش کالا یا خدمات
فهرست
عنوان صفحه
تدوین برنامه بازاریابی
تدوین برنامه مقدماتی تجاری
انتخاب گروه وریران
محاسبه سرمایه مورد نیاز و تدوین برنامه نهایی تجاری
تعیین استراتژی تبلیغاتی برای جذب سرمایه گذاران
تبلیغ طرح اقتصادی به منظور جذب سرمایه
تبلیغ محصولات و خدمات
بخش چهارم :
خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان
تاریخچه سازمان
اهداف سازمان
وظایف و فعالیتهای سازمان
سازمانهای مرتبط
قوانین و مقررات سازمان
فصل دوم :
فهرست
عنوان صفحه
بخش اول:
برنامههای آینده وزرات نیرو
صنعت انرژی هستهای
نیروگاههای جدید هستهای
سرمایه گذاری در مراکز انرژی طبیعی
مقالههای نیمه تمام آبفا
بخش دوم :
امور جاری درست اقدام
نیروی باد امروز
کارآموزی بررسی سیستم تولید برق در تهران
بررسی سیستم تولید برق در تهران
وزرات نیرو
مختصری از گزارش کارآموزی :
تأمین برق مطمئن و مورد نیاز مشترکان، بهره برداری بهینه و اقتصادی از تأسیسات برق، راهکارهای عملی برای افزایش کارائی کارکنان، کاهش هزینهها، بهبود مدیریت مصرف، صرفه جویی و استفاده منطقی از انرژی برق، نیل به خود کفائی و اداره اقتصادی تأسیسات برق، گسترش تحقیقات و آموزشهای کاربردی و … در جهت تحقق اهداف ذکر شده برق منطقهای اقداماتی به شرح زیر را به انجام رسانده و در حال ادامه راه برای رسیدن به اهداف تعیین شده در برنامه سوم توسعه است:
بهبود برنامههای نگهداری و تعمیرات نیروگاههای زیر پوشش، اصلاح و متعادل نمودن شبکههای انتقال، فوق توزیع به منظور کاهش تلفات، تسریع در عملیات برقراری انشعابهای متقاضیان جدید، تامین برق مشترکان با ولتاژ و فرکانس استاندارد، اصلاح سیستم محاسبه و وصول بهای برق مصرفی مشترکان، تامین تجهیزات شبکههای توزیع از صنایع داخلی، آموزش و رشد سطح دانش کارکنان، ایجاد واحدهای ارتباط مردمی برای آگاهی از نقطه نظرها و خواستههای مصرف کنندگان برق، بهبود روشهای خبردهی و خبرگیری نظیر راهاندازی تلفن گویا، استقرار سیستمهای سخت افزاری و نرم افزاری و …
آمار و ارقام ارائه شده خود گواه صادقی است از پیشرفتهای حاصل شده که در طی سالهای گذشته به ویژه در سالهای اخیر با تلاش و کوشش مدیران و کارکنان برق تهران و شرکتهای وابسته به دست آمده است.
به منظور تامین برق مصرفی استانهای تهران و قم در سال ۱۳۸۲ که نسبت بع سال قبل به میزان ۷/۹ درصد رشد دانسته است. برق تهران با تلاش و کوشش صادقانه مجموعه کارآمد خود و با هدف برقراری برق مطمئن و فراگیر، اقدامات موثری را به مرحله اجرا درآورده است.
کارنامهای که پیش رو دارید با عنوان برق از نگاه آمار در سال ۱۳۸۲ قصد دارد تا تصویری از این تلاش را در قالب آمار و شاخصهای فنی در معرض قضاوت مردم و مسئولین محترم قرار دهد.
تراکم بالای جغرافیایی و نیز اهمیت ویژه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی منطقه تحت پوشش برق تهران، ما را بر آن داشته است تا با انجام برنامهریزیهای دقیق و استقرار سیستمهای نوین مدیریتی خصوصاً برون سیاری و تمرکز زدایی، موجبات افزایش کیفیت خدمات و شاخصهای بهره وری را فراهم آوریم.
از سوی دیگر در سال ۱۳۸۲ با ایجاد بازار در صنعت برق کشور، این شرکت با در اختیار داشتن بیش از ۲۵ درصد از تأسیسات و تجهیزات همگام با سایر شرکتهای برق منطقهای، در این عرصه پیشتاز شده است تا بتواند در هموار نمودن بسترهای توسعه اقتصادی کشور سهم خود را به محو مطلوبی ایفا نماید.
مروری کوتاه بر سیر تحولات برق در تهران
شهر بزرگ تهران از حدود دو قرن بیش پایتخت ایران بوده است و به سبب نقش و موقعیت اداری و جغرافیای برجستهاش اولین مولد برق در تهران به قدرت تقریبی ۳ کیلووات حدود ۱۵ سال پیش در سال ۱۲۶۴ هجری شمسی درست ۳ سال بعد از موسسه برق تجاری توماس ادیسون که برای تامین روشنایی بخشی یکی از خیابانهای شهر نیویورک ایجاد شده بود، به منظور تامین روشنایی بخشی از کاخ سلطنتی ناصر الدین شاه قاجار، برای نخستین بار در این شهر مورد بهره برداری قرار گرفت.
۱۹ سال بعد در سال ۱۲۸۳ هجری شمسی امتیاز تأسیس کارخانه برق در تهران به یکی از تجار خوش نام آن زمان مرحوم حاج حسین امین الضرب واگذار گردید. این کارخانه در سال ۱۲۸۵ درست ۶ ماه بعد از صدور فرمان مشروطیت با یک ماشین بخار بیستونی با ۳ دیگ بخار که سوخت آن زغال سنگ بود با مولدی به قدرت ۴۰۰ کیلو وات ساخت کارخانه آ.ا.گ. از کشور آلمان با ولتاژ ۳۸۰/۲۲۰ ولت آماده بهرهبرداری و پذیرش مشترکان شد. محل این کارخانه در خیابان چراغ برق تهران (امیر کبیر کنونی) قرار داشت که فقط برای تأمین روشنایی شبها بین ۵ تا ۷ ساعت کار میکرد. ماشین بخار دیگری با مولدی به قدرت ۱۰۰ کیلو وات بعدها به آن اضافه شد. از اوایل سالهای ۱۳۰۰به بعد دو دستگاه نیم دیزل به قدرت ۵ اسب بخار ساخت کارخانه (انگوبلژیک کمپانی) در همان محل نصب گردیده و به ظرفیت کارخانه امین الضرب افزوده شد.
در این سالها به تدریج با آگاهی و علاقمند شدن بخش خصوصی به مزایای برق، رفته رفته شرکتهای خصوصی برای تولید، توزیع و فروش برق ایجاد شد. در همین دوران برخی از کارخانههای صنعتی جدیدالتأسیس هم دارای مولد برق اختصاصی شدند. در سال ۱۳۱۰ برای نخستین بار، شبانه روزی کردن برق درتهران در میان دولتمردان آن زمان مطرح گردیده و اقدامات اولیه برای تحقیق آن صورت گرفت تا آنکه بعد از گذشت ۶ سال بالاخره در تاریخ ۲۵/۶/۱۳۱۶ یک نیروگاه بخاری ساخت کارخانه اشکودا از کشور جکسلواکی با ۴ واحد ۱۶۰۰ مگاواتی جمعاً به قدرت ۶۴۰۰ کیلو وات در محل کنونی شرکت برق منطقهای تهران واقع در میدان شهدا نصب گردیده و زیر نظر شهرداری تهران بهرهبرداری از آن آغاز گردید.
در فاصله سالهای ۱۳۲۰-۱۳۱۸ به ویژه اردیبهشت ماه سال ۱۳۱۹ که رادیو تهران شروع به کار کرد، استفاده از برق مخصوصاً برای شنیدن اخبار جنگ از رادیو با استقبال مردم روبرو گشت و به ناچار برای جبران کمبود نیرو از برق اضافی کارخانههای سیلو،سیمان تهران و پادگان سلطنت آباد کمک گرفته شد. بر اساس آمارهای موجود میزان تولید برقزا ۵/۱۰ میلیون کیلو وات ساعت در ساعت ۱۳۱۷ به ۵/۱۵ میلیون کیلو وات ساعت در سال ۱۳۱۸ رسیده بود که با منظور کردن ۵/۱ میلیون کیلو وات ساعت تولید برق کارخانه حاج امینالضرب جمع تولید برق در آن سال به ۱۷ میلیون کیلو وات ساعت رسید. جمعیت تهران در آن سال ۴۵۰۰۰ نفر بود که بدین ترتیب میزان تولید سرانه برق سالانه به حدود ۳۸ کیلو وات ساعت رسیده بود.
در سالهای قبل از سال ۱۳۱۵ مسئولیت تهیه، نصب، تعمیر و نگهداری تأسیسات مربوط به روشنایی خیابانها به عهده واحدی به نام (اداره روشنایی) که در شهرداری تهران ایجاد شده بود قرار داشت. ولی واحد مستقلی که به عهدهدار برنامه برای تأمین برق مورد نیاز مردم و توسعه تأسیسات برق در آینده باشد وجود نداشت. با افزایش تقاضای روز افزون برق و رشد تدریجی مصرف، ایجاد یک موسسه مستقل که عهدهدار این وظیفه باشد احساس گردید و به همین خاطر در ۲۵ مهر ماه سال ۱۳۱۵ یک مؤسسه مستقل به نام (مؤسسه برق تهران) زیر نظر شهرداری به وجود آمد. این مؤسسه در واقع با اهداف و شرح وظایف گسترده جایگزین اداره روشنایی شهرداری شد.
به علت افزایش تقاضا، کمبود برق در تهران روز به روز بیشتر احساس میشد اما در طی سالهای جنگ جهانی دوم به سبب اشغال ایران از سوی متفقین و آشفتگی اوضاع سیاسی داخلی و عدم امکان ساخت تجهیزات نیروگاهی در داخل کشور مشکلات حمل قطعات نیروگاهها از خارج کشور، امیدی به نصب نیروگاههای جدید وجود نداشت تا آنکه پس از پایان جنگ و پیش از خروج متفقین از ایران ۴ دستگاه مولد ۲۰۰۰ کیلو واتی جمعاً به ظرفیت ۸۰۰۰ کیلو وات ساعت کارخانه (وستینگهاوس) از ارتش آمریکا خریداری گردیده و در ضلع شمالی مولدهای اشکودا نصب شد و بهرهبرداری از آنها در مهرماه سال ۱۳۲۷ آغاز گردید. احداث این نیروگاهها و حتی استفاده از برق مازاد کارخانههای دولتی از جمله سیمان، سیلو، دخانیات، سلطنت آباد و راهآهن نیز تکافوی پاسخگویی به نیازهای برق تهران را نمیکرد. چنان که در زمستان سال ۱۳۲۸ کمبود نیروی برق در تهران به طور کامل محسوس شد و به همین خاطر پس از مطالعات و بررسیهای به عمل آمده مسؤولان ذیربط در طی سالهای ۱۳۳۲ و ۱۳۳۳ اقدام به خرید ۳ دستگاه مولد دیزلی هر یک به قدرت ۱۳۰۰ کیلو وات و در مجموع به قدرت ۳۹۰۰ کیلو وات، از کارخانه (نردبرگ) آمریکا نمودند. این مولدها هم در ضلع شمال غربی مولدهای اشکودا نصب شده و در طی سالهای ۱۳۳۴ و ۱۳۳۵ مورد بهرهبرداری قرار گرفتند.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 105
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.