طرح توجیهی تولید صابون بهداشتی
این طرح توجیهی به بررسی فرآیند تولید صابون بهداشتی پرداخته و شامل جزئیاتی از مواد اولیه، مراحل تولید، کنترل کیفیت و ارزیابی هزینه ها می باشد. با تحلیل فنی و اقتصادی، این طرح به شما کمک می کند تا بهینهترین روش تولید را شناسایی و تصمیمات آگاهانهای اتخاذ کنید.
مقدمه:
مواد اولیه پس از ورود به واحد انبار ذخیره و آنگاه بطور جداگانه توزین ووارد تانکهای ذوب مربوطه ( چربی -سود -آب نمک ) می گردند.
عمل ذوب توسط بخار انجام می گیرد و مواد توسط پمپ های انتقال به دیگ پخت صابون انتقال می یابند در آنجا درجه حرارتی بین ۱۰۰ -۸۰ درجه سانتی گراد ( بسته به نوع صابون وفرمولاسیون) مدت ۴ تا ۵ ساعت حرارت دیده عمل پخت صابون نسبتا تکمیل گردد پس از مرحله تولید چربی به صابون ‚ به علت اینکه جرم حجمی صابون پخته شده کمتر و گلیسیرین بیشتر است فاز پایینی که شامل گلیسیرین است تخلیه و فاز بالائی وارد خشک کن میگردد.
فاز حاوی گلیسیرین که با نمک و…. آغشته است می تواند برای استهصال گلیسیرین مورد باز یابی قرارگیرد که چون عمل پر هزینه ایست معمولا به همان صورت اولیه برای استفاده به کارخانه های کود شیمیایی فروخته میشود.
فاز وارد شده به خشک کن با از دست دادن رطوبت به صورت قطعات سفتی در آمده که پس از عبور از رنده مجددا خرد شده آنگاه در ذخیره می گردد . پس از آن وارد میکسر شده همراه با اسنس و رنگ و دی اکسید تیتانیم سیلیکات سدیم مخلوت می گردد . آنگاه جهت اختلاط بیشتر که باعث بالا رفتن کیفیت صابون می شود از دستگاه تری رول که سه غلتک افقی با حرکت در جهت مخالف است استفاده می شود.
فهرست مطالب:
فصل اول
ویژگی های فرایند، نکات فنی و شرایط عملیاتی
فرمولاسیون
۱-۱- تعریف – ویژگی ها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظا هری
تعاریف: صابون بهداشتی (عام)
صابون پر چرب
صابون رختشوئی
صابون بچه
۲-۱) ویژگی ها مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ‚ طبقه بندی ‚ فرمول
۱-۲-۱) ویژگی های فیزیکی
جرم مولکولی صابون
فصل دوم
۲-۱ ) چگونگی بسته بندی اجزا و قطات متشکل
صابون بچه
۲-۱ ) حد استاندارد ملی و جهانی
۱- استاندارد ملی شماره ۲۲
۴-۲ ) چگونگی و میزان بکار گیری بعنوان کالا نهایی یا واسطه رومصرفی :
۵-۲ ) ارائه دیدگاهای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات
فصل سوم
۱-۱-۳ ) ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه
روش نیمه مدرن
روش نیمه پیوسته و مدرن
مسیر فرایند و نمودار گردش مواد
۲-۱-۳) کنترل کیفیت محصول نهائی
۱)- تجزیه صابون و تامین مقدار کل اسید های چرب خام
۲)- تجزیه صابون و تعیین مقدار قلیائی آزاد
تعین و محاسبه ظرفیت
۱-۲-۳) مشخصات ظروری خدمات مورد نیازو تاسیسات عمومی که شامل آزمایشگاه و تعمیرگاه و …
۲-۲-۳ ) جدول ماشین آلات
۳-۲-۳ ) چارت نیروی انسانی
مساحت انبارها
کل زیر بنای ساختمان
۳-۲ ) اندازه گیری کلرید محتوی در صابون به روش تیتراسیون
اندازه گیری کلرید محتوی در صابون – روش تیتراسیون
فصل چهارم
۲-۱-۴- جدول هزینه سالانه انرژی مصرفی
۳-۱-۴- جدول خدمات نیروی انسانی
۲-۲-۴- تأسیسات عمومی
۵-۲-۴- هزینه های قبل از بهره برداری
۲- هزینه ثبت قراردادها
۳-۴- برآورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش، کل سرمایه گذاری، میزان و شرایط اخذ و بازپرداخت وام بانکی و هزینه های مربوطه
هزینه های پیش بینی نشده
برآورد هزینه سالیانه تولید
۳-۳-۴- کل سرمایه گذاری
۴-۳-۴- شرایط اخذ وام و کارمزد تسهیلات دریافتی
هزینه تعمیر و نگهداری
۴-۴- هزینه های استهلاک ، تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی و سایر موارد.
۴-۴- محاسبه هزینه های استهلاک
۵-۴- برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید و تعیین قیمت تمام شده محصولات
۱-۵-۴- برآورد هزینه های ثابت و متغیر طرح
هزینه های متغیر تولید
۴-۶-محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار
۴-۷- تعیین شاخص های اقتصادی
۱-۷-۴- ارزش افزوده
برگشت سرمایه
سهم منابع داخلی
تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح
فرمت فایل: Word
تعداد صفحات: 64
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.