پاورپوینت افزایش ظرفیت باربری پی نواری لرزه‌ای با میکروپایل ها

این پاورپوینت به امکان‌ سنجی افزایش ظرفیت باربری پی‌ های نواری تحت بارهای لرزه‌ای با استفاده از میکروپایل‌ها در خاک‌ های ماسه‌ای می‌ پردازد. تحلیل‌ ها و مدل‌ سازی‌ های عددی برای بررسی تأثیرات طول، قطر و فاصله میکروپایل‌ها انجام شده است.

پاورپوینت افزایش ظرفیت باربری پی نواری لرزه‌ای با میکروپایل ها

مقدمه:
در مهندسی عمران و ژئوتکنیک، ظرفیت باربری پی‌ها نقش حیاتی در پایداری سازه‌ها دارد، به ویژه در مناطقی که بارهای لرزه‌ای به سازه‌ها اعمال می‌شود. پی‌های نواری به دلیل طراحی و کاربردهای گسترده‌ای که دارند، در بسیاری از پروژه‌های عمرانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با این حال، در شرایط لرزه‌ای، ممکن است نیاز به تقویت این پی‌ها باشد تا بتوانند بارهای اضافی را تحمل کنند و از آسیب‌های جدی جلوگیری کنند. یکی از روش‌های مؤثر برای افزایش ظرفیت باربری این پی‌ها استفاده از میکروپایل‌ها است.

این پاورپوینت به بررسی امکان‌ سنجی استفاده از میکروپایل‌ها برای افزایش ظرفیت باربری پی‌های نواری تحت بارهای لرزه‌ای پرداخته است. در این مطالعه، مدل‌سازی‌های عددی برای تحلیل تأثیرات طول، قطر و فاصله میکروپایل‌ها بر ظرفیت باربری پی‌ها انجام شده است. نتایج این مدل‌سازی‌ها نشان می‌دهد که استفاده از میکروپایل‌ها می‌تواند به طور قابل توجهی ظرفیت باربری پی‌ها را در شرایط لرزه‌ای افزایش دهد.

در ادامه یافته‌ های این پژوهش و پیشنهادات برای استفاده بهینه از میکروپایل‌ها در طراحی پی‌های نواری ارائه شده است. همچنین، تأثیرات پارامترهای مختلف مانند حداکثر پیک شتاب ورودی و زمان اعمال بار لرزه‌ای بر رفتار پی‌ها مورد بررسی قرار گرفته است.

ضرورت از انجام تحقیق
خاک موجود در محل ساختگاه، در بسیاری از موارد برای استفاده مورد نظر مناسب نمی باشد و خصوصیات لازم را ندارد.
از جمله مواردی که باید رعایت گردد می توان به تغییر محل پروژه، تعویض مصالح طبیعی نامناسب با مصالح مناسب، همسازی طراحی با شرایط نامناسب پی مانند استفاده از پی های شناور، پی های عمیق و مسطح شدن شیب ها، اصلاح خصوصیات مهندسی خاک موجود (بهسازی خاک)، اشاره کرد.

روش‌ های جدید اصلاح خاک، راندمان بالا و هزینه و زمان اجرای به مراتب پایین تری از سایر روش ها دارند. از دیگر مزایای بهسازی، کاهش و از بین بردن ریسک های ناشناخته است.

از اینرو استفاده از ریزشمع ها با قابلیت انتقال بارهای استاتیکی و دینامیکی سازه به لایه های مقاوم تر زمین، به عنوان يك المان باربر و مقاوم در برابر نشست استفاده می شود.

هدف از انجام تحقیق
غالباً ریزشمع ها تنها جهت بهسازی بستر خاک و تحت بارهای استاتیکی اجرا می گردند. در مباحث و تحقیقات علمی صورت گرفته کمتر به استفاده از این روش برای اصلاح و تقویت پی هایی که تحت بارهای زلزله قرار دارند پرداخته شده است.

لذا هدف از این مطالعه،
امکان سنجی افزایش ظرفیت باربری پی های نواری تحت بارهای لرزه ای با استفاده از میکروپایل ها در خاک های ماسه ای به روش تحلیل عددی، می باشد

فهرست مطالب:
مقدمه
ضرورت از انجام تحقیق
هدف از انجام تحقیق
فرضیات پژوهشی
مروری بر مطالعات
موارد استفاده از ریزشمع
طبقه بندی ریزشمع ها
ملاک محاسبه ی ظرفیت باربری
صحت سنجی نرم افزار و مدلسازی
مدلسازی
محاسبه ی ظرفیت باربری
منحنی هارمونیک بمنظور مدلسازی
نمای کلی مدل
نمای کلی مدل در نرم افزار پلکسیس
الگوی ثابت مدلسازی
پارامترهای مورد مطالعه
تغییرات پارامتری در مدلسازی
راهنمای علایم
حداکثر پیک شتاب ورودی
زمان اعمال بار لرزه ای
فرکانس بار لرزه ای
ظرفیت باربری با طول متغیر
طول ریزشمع
ظرفیت باربری با قطر متغیر
قطر ریزشمع
ظرفیت باربری با فواصل متغیر
فواصل طولی ریزشمع ها
نتایج حاصل از مدلسازی
نتیجه گیری کلی
پیشنهادات

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 45

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.