پاورپوینت زندگینامه و بررسی آثار وارطان هوانسیان
این پاورپوینت درباره زندگینامه و بررسی آثار وارطان هوانسیان، معمار برجسته معاصر، است. در 37 اسلاید به معرفی زندگی، تحلیل معماری ها، نوآوری های او در معماری ایران، و فعالیت های حرفه ای و مقالاتش پرداخته می شود.
آرشیتکت وارطان
وارطان معمار معاصر سال ها برای بهبودی معماری ایران تلاش کرد او روش های نوینی را در معماری ایران ابداء نمود؛ ولی متأسفانه به عنوان معمار معاصر که سال ها خدمات قابل توجهی برای معماری ایران کرده، شناخته نشده و کارهای او نه تنها توسط معماران دیگر پیگیری نشد بلکه جزو دروس دانشگاهی نیز مطرح نشده است.
وارطان هوانسیان ، در سال 1275 شمسی در شهر تبریز متولد شد. پس از خاتمه ی تحصیلات دبیرستانی ، مدتی مشغول به کار شد ، اما در اواخر جنگ جهانی اول برای ادامه ی تحصیل راهیِ پاریس گردید و وارد مدرسه ی « هنرهای زیبا » شد ، سپس در رشته ی معماری به ادامه ی تحصیل پرداخت. وارطان از مدرسه ی « مخصوص معماری » که برخلاف مدرسه ی هنرهای زیبا زیرنظر معماران پیشرو فرانسوی بود ، در سال 1301 فارغ التحصیل شد.
وی در همان زمان دروس مدرسه ی شهرسازی را دنبال کرد و به دلیل استعدادی که از خود نشان داد ، مسئولین دانشکده هزینه ی تحصیل او را پس از اتمام دانشکده و به اقساط دریافت کردند. هوانسیان ، پس از اتمام دانشکده بلافاصله در عملیات مربوط به ترمیم خرابی های جنگ در اطراف پاریس به کار مشغول شد و مدتی نیز تحت سرپرستی هانری سوواژ که از معماران پیشرو و معروف فرانسه
بود ، فعالیت کرد. او سرانجام دفتر معماری خود را در پاریس گشود و تا سال 1314 ، در آنجا به فعالیت پرداخت. او پس از 17 سال اقامت در اروپا و تجربه اندوزی در زمینه ی ارائه ی خدمات معماری و شهرسازی و حضور در جریان پویای جنبش معماری مدرن و هنر نو ، به ایران بازگشت. وی علاوه بر کارِ معماری ، در دیگر زمینه های حرفه ای ، به خصوص ارائه ی مقالات و انتشار مجلات نیز فعالیت داشت. هوانسیان ، عضو هیئت مؤسس انجمن آرشیتکت های ایران ، نماینده ی انتشارات و تبلیغات و عضو هیئت تحریریه ی مجله ی آرشیتکت بود. او تعداد زیادی مقاله انتشار داده و مجله ی معماری نوین نیز بعدها توسط وی منتشر شد. وارطان هوانسیان ، در سن 86 سالگی در خردادماه 1361 در تهران فوت نمود.
گروه : هنر
رشته : نقاشی
اوضاع اجتماعی و شرایط زندگی : وارطان هوانسیان از کودکی نسبت به هنرها و صنایع مستظرفه گرایش داشته است ، نقوش زیبایی که مادرش روی پارچه می بافت توسط او طراحی می شد.
تحصیلات رسمی و حرفه ای : وارطان هوانسیان پس از خاتمه ی تحصیلات دبیرستانی ، مدتی مشغول به کار شد ، اما در اواخر جنگ جهانی اول برای ادامه ی تحصیل راهیِ پاریس گردید و وارد مدرسه ی « هنرهای زیبا » شد ، سپس در رشته ی معماری به ادامه ی تحصیل پرداخت. وارطان از مدرسه ی « مخصوص معماری » که برخلاف مدرسه ی هنرهای زیبا زیرنظر معماران پیشرو فرانسوی بود ، در سال 1301 فارغ التحصیل شد. وی در همان زمان دروس مدرسه ی شهرسازی را دنبال کرد و به دلیل استعدادی که از خود نشان داد ، مسئولین دانشکده هزینه ی تحصیل او را پس از اتمام دانشکده و به اقساط دریافت کردند.
فعالیت های ضمن تحصیل :
وارطان هوانسیان پس از خاتمه ی تحصیلات دبیرستانی ، مدتی در کارخانه ی قالی بافی آلمان ها در تبریز به عنوان طراح مشغول به کار شد. پس از آن نیز مدتی در تهران به تدریس پرداخت و بعد از آن جهت ادامه ی تحصیل عازم پاریس گردید.
زمان و علت فوت : وارطان هوانسیان ، در سن 86 سالگی در خردادماه 1361 در تهران فوت نمود. سایر فعالیتها و برنامه های روزمره : وارطان هوانسیان ، پس از اتمام دانشکده بلافاصله در عملیات مربوط به ترمیم خرابی های جنگ در اطراف پاریس به کار مشغول شد و مدتی نیز تحت سرپرستی هانری سوواژ که از معماران پیشرو و معروف فرانسه بود ، فعالیت کرد. او سرانجام دفتر معماری خود را در پاریس گشود و تا سال 1314 ، در آنجا به فعالیت پرداخت. او پس از 17 سال اقامت در اروپا و تجربه اندوزی در زمینه ی ارائه ی خدمات معماری و شهرسازی و حضور در جریان پویای جنبش معماری مدرن و هنر نو ، به ایران بازگشت.
وی علاوه بر کارِ معماری ، در دیگر زمینه های حرفه ای ، به خصوص ارائه ی مقالات و انتشار مجلات نیز فعالیت داشت. هوانسیان ، عضو هیئت مؤسس انجمن آرشیتکت های ایران ، نماینده ی انتشارات و تبلیغات و عضو هیئت تحریریه ی مجله ی آرشیتکت بود. او تعداد زیادی مقاله انتشار داده و مجله ی معماری نوین نیز بعدها توسط وی منتشر شد.
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 37
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.